PDA

查看完整版本 : 【分享】E个贴系开来俾我地麻律佬架,分享下D沟女心得,诉下苦,仲有讲下有乜好玩噶地方,总之系男性噶话题都得。希望大家多D交流,共同进步!(女士免进)

F货
2005-10-22, 11:30 PM
希望大家多D交流,共同进步!

凌凌漆
2005-10-23, 12:00 AM
有乜好讲???

F货
2005-10-23, 12:10 AM
讲下D女吖!我屋企人唔俾我娶外地噶女仔吖,点算吖?

凌凌漆
2005-10-23, 12:12 AM
搞大距个肚先讲野,到时咯喔,生米煮成熟饭.哼哼~~~

F货
2005-10-23, 12:15 AM
;) 想吖想吖;)不过条女唔俾吖!:(

凌凌漆
2005-10-23, 12:16 AM
到距吾比.硬上...

F货
2005-10-23, 12:16 AM
寻晚玩夜佐,训先啦

F货
2005-10-23, 01:49 PM
独家消息:广宁车背洞松骨只要20咋,仲有本地噶服务员添,有无野到就唔知啦,等我得闲试完再报道俾大家知

xzgang
2005-10-23, 02:39 PM
晒利呵!!个个场都去过晒...

影子
2005-10-23, 06:14 PM
甘你睇下D女点先,正既我都过黎~~~~~~~~ ;) ;)

F货
2005-10-23, 08:39 PM
甘你睇下D女点先,正既我都过黎~~~~~~~~ ;) ;)
来回水脚50蚊,成本太贵啦,倒不如下次我落来果阵一齐过河南玩下,听讲果度有D外国货;)

bachelor
2005-10-23, 08:43 PM
南岸边度有阿?

bachelor
2005-10-23, 08:45 PM
我都唔知?

F货
2005-10-23, 09:21 PM
兄台你铺引仲大过我喔:)

bachelor
2005-10-23, 09:24 PM
我以为你讲高要南岸啊?
我系本地人都唔知啊?唔明白外地比本地重要清楚

F货
2005-10-23, 09:26 PM
我以为你讲高要南岸啊?
我系本地人都唔知啊?唔明白外地比本地重要清楚
你未试过外国噶产品?小弟去年有杏一试,一个字,爽;)

xzgang
2005-10-23, 09:35 PM
F货!!你咪成日系度吹水唔使本得架/...

bachelor
2005-10-23, 09:41 PM
F货==fabulist(说谎者)

F货
2005-10-23, 10:42 PM
度忌我都唔使甘蒜我架!越南婆,比国货差远啦:mad:

爱玩男儿
2005-10-24, 08:39 AM
出去时叫埋我啦.到时记得通知声.

xzgang
2005-10-24, 08:50 PM
稳日上广宁侵唔侵我玩啊??

| .ň縗&貓﹖
2005-10-24, 09:39 PM
我嚟囖..!>>..!

wqtxiqr7
2005-10-24, 11:43 PM
喂~~F兄~~我是就广宁的~~~有么好介绍啊~~~得闲有节目介绍介绍下大家同乡:rolleyes:

F货
2005-10-24, 11:55 PM
唔好来吖,甘多人,想我破产吗!:mad:

F货
2005-10-24, 11:56 PM
喂~~F兄~~我是就广宁的~~~有么好介绍啊~~~得闲有节目介绍介绍下大家同乡:rolleyes:
你广宁边度架?

可爱梦儿
2005-10-25, 10:31 AM
唉,叫埋我啦.我唔系便你好多钱架.小小来回车脚就够啦.得唔得吖??

zhuzhu2000
2005-10-25, 11:00 AM
我都去,不过我唔识路哦

F货
2005-10-25, 12:30 PM
今早返工时撞到一个我心仪已9噶女仔(迎面而来),见到距时距离不过7.8米,距倾紧电话,唔知有无发现我。本想打个招呼既,但距行过对面马路啦!:mad: 天吖,你话距甘算乜野意思吖?好苦脑!兄弟,我该放气吗?:mad:

zhuzhu2000
2005-10-25, 01:09 PM
哈......系弃,,,,,,,
气死你

F货
2005-10-25, 01:45 PM
系啦我打错字啦!快教我点做啦!唔知点解我对住距总系好怕羞噶,严重影晌我发挥:mad:

F货
2005-10-25, 01:51 PM
喂,你到底系边个吖?你几时加佐我Q架?边个介绍你上来噶?????????????????????????????????????????

| .ň縗&貓﹖
2005-10-25, 07:49 PM
F 货..你Q几多吖?...!
悟该放弃..!
沟女其中一点系..死悟要面咖啦..!
你咁怕羞好难沟女咖..!

bachelor
2005-10-25, 09:03 PM
我支持你,F货,不过我更支持大家上去你度~~~~~~~~~~~~~

F货
2005-10-26, 01:48 AM
甘我要点做吖?饮酒距话唔岩,糖水又唔拖到几耐既,游水距又话惊,只系有一次应成同我消夜,不过我又有事失约啦,唉,同距倾电话,我最长纪录系3分钟多D,对住距我一D办法都无!:mad: 边个帮我谂谂吖?成功既饮酒松骨“喔喔”直落我既,外加¥500:eek:

xzgang
2005-10-26, 05:51 PM
同距(女)一间职中。有一次班里面搞活动,我地有带相机去,同距吾系咁熟,但系影相果时距主动cool住我只手,
试过几次距话想翻以前间中学睇睇,所以同距翻去(我话我间中学都系果边不如一起)。同距单独行翻距间学校。

之后同距出过几次街,但系距成日带住另一个女仔。

都吾知距想点?

F货
2005-10-26, 06:00 PM
唔满意你要同距讲吖!同距讲,想沟距朋友,叫距识趣D!:(

F货
2005-10-27, 06:18 PM
南岸边度有阿?
死仔你生日?去边庆祝吖?

bachelor
2005-10-27, 07:44 PM
有钱先有得过咖!求企劈晚酒算啦

F货
2005-10-28, 01:17 AM
今晚点嘛?有无女?教你一招,睇岩边个叫朋友上去调戏下先,自已后上,成功律98%

o7586
2005-10-28, 04:15 AM
nos

o7586
2005-10-28, 04:16 AM
:) :confused:

o7586
2005-10-28, 04:17 AM
:confused: :cool: ;)sss

毁诺城主
2005-10-28, 04:20 AM
:o