PDA

查看完整版本 : 两地情!!你地用乜方法维持呢????

zhuzhu2000
2005-10-16, 08:53 PM
大家有无人有两地情的?唔同你的男(女)朋友在一个地方,或不在一个地方做野!大家点样维系啊?

绝对真理
2005-10-16, 08:55 PM
一个星期电话联系一次,平时短讯. 俾足自由空间对方.

回来我的爱
2005-10-16, 09:35 PM
一个星期就少了点。每晚说下肉麻话是少不了的。呵呵

凌凌漆
2005-10-16, 09:40 PM
E家呢个年代,一年半载或许会坚持得..我见过的十个有十一个系分手结局..即系话如果不想伤得深,及早分了算了.

zhuzhu2000
2005-10-16, 09:47 PM
E家呢个年代,一年半载或许会坚持得..我见过的十个有十一个系分手结局..即系话如果不想伤得深,及早分了算了.

晕......无甘夸张吧....
甘都要早D结左婚好点了

bachelor
2005-10-16, 09:56 PM
每晚适合地通下电话,但不要太长时间,否则会觉得厌倦,猪猪开始担心拉,应该早点结了,到时请论坛的各位兄弟姐妹好好砌你一大餐。

bachelor
2005-10-16, 09:57 PM
每晚适合地通下电话,但不要太长时间,否则会觉得厌倦,猪猪开始担心拉,应该早点结了,到时请论坛的各位兄弟姐妹好好砌你一大餐。哈哈

Tony
2005-10-16, 09:57 PM
迟早分,再吾系,脚踏两船算了.

zhuzhu2000
2005-10-16, 09:59 PM
每晚都有倾一两钟电话的啦,甘定时都会见下面罗.......
就快啦,听年就结婚.........

bachelor
2005-10-16, 10:02 PM
一两个钟边个男生会干有耐性啊,你男朋友得咯!
我地等你个餐饮啊。你用情侣卡噶,一两个钟

zhuzhu2000
2005-10-16, 10:23 PM
唔系啊,系长途电话罗.....
呵呵,我广州,他上海

bachelor
2005-10-16, 10:30 PM
真有钱,

F货
2005-10-17, 12:25 AM
同意4,5,7楼既讲法!以前我同距每日都倾4,5个钟电话架(公务网),倾到我厌晒!E种关系持续佐一年,到最后都系分手啦

酸柠檬
2005-10-17, 02:03 AM
我就好专一啦!!我同我老婆拍4年终于系上年拉埋佐

杉柱
2005-10-17, 12:20 PM
咪tony你都甘讲野咖??
我而家都受紧甘既苦啊!!
都是每日倾下电话,有时间就去稳下距玩!!

zqls21
2005-10-17, 02:14 PM
哈哈,这种情况多数会发生婚外情!

logos
2005-10-17, 02:18 PM
有同感!!!!!!!!!:D

xing
2005-10-17, 02:32 PM
千里传音~```
哦~~啊~~~哦`~~啊`~~~~

xzgang
2005-10-17, 03:00 PM

好话唔好听!!!凶多吉少,迟早GAME OVER !!!

Emma
2005-10-17, 05:06 PM
迟早分,再吾系,脚踏两船算了.看得出坛主是性情中人哦,要属风流人物还看TONY也!!

logos
2005-10-17, 05:47 PM
看得出坛主是性情中人哦,要属风流人物还看TONY也!!

:D 是也

梅丽芸
2005-10-17, 07:16 PM
时间拖得太耐绝对是分手收场,我劝你都是快D拉埋拉,等多一日就会多一分的变数,男人比女人更难忍受寂寞!再加上你话他在上海,上海比广州更花花世界,男人有时候可以忍受诱惑,但有时候都会........

a139114
2005-10-17, 08:13 PM
一定要去沟女啦!~唔去沟女噶个就系傻噶啦!条女唔系到几大出去沟到够~唔系到时结佐婚无晒自由噶时先系人间惨剧~

zhuzhu2000
2005-10-17, 08:47 PM
我信距唔会出去玩搞的啦

a139114
2005-10-17, 08:55 PM
到你信噶时就迟罗~10个男人9个出去滚~还有一个系傻噶!

zhuzhu2000
2005-10-17, 09:00 PM
晕.........................................

dlslong
2005-10-17, 10:01 PM
同病相怜!

F货
2005-10-17, 11:03 PM
到你信噶时就迟罗~10个男人9个出去滚~还有一个系傻噶!
老子就不去!分手之后就有,晚上饮多佐就去松骨,几heppy架:D

F货
2005-10-17, 11:05 PM
那小子特登甘讲架,想某个引人注意

zhuzhu2000
2005-10-17, 11:34 PM
想引起边个注意啊??????????????????????/

F货
2005-10-17, 11:58 PM
想引起边个注意啊??????????????????????/
关你妈个茜事吖!:(

zhuzhu2000
2005-10-18, 09:46 AM
关你妈个茜事吖!:(
叼你个扑街啊,我边度得罪你了啊....
甘多人死唔见你死...:cool: :cool: :cool:

F货
2005-10-18, 12:02 PM
你讲粗口!你侵犯佐我地男仔噶专利!

asgard
2005-10-18, 01:30 PM
无咩安全感!尽快散!费是带佐绿帽都蒙盛盛

zhuzhu2000
2005-10-18, 04:43 PM
家下我都系男的.
你以前对一个女的甘讲你都好乜野哦,,,
真系晕...............

F货
2005-10-18, 06:15 PM
男噶更好对付!边条规定上网唔可以讲粗口架!:eek: 我就唔信你未讲过!又咪我条女,唔使同你·客气!:rolleyes:

zhuzhu2000
2005-10-18, 06:50 PM
呵呵......
我讲唔过你,好少讲粗口的啦

吉它爱好者
2005-10-18, 07:45 PM
每天都上QQ聊天(她上班时可以上网),说些肉麻的话..发些可爱的表情逗逗她..到了晚上她不能上网了
就打电话聊天,一聊就是1个多小时(东莞长途),,其实我并不想给她电话(电话费超贵),想发些信息.可是她说不喜欢发信息啊..无奈唯有硬着头皮打电话了,有时候打电话去唱支歌给她听,秒秒都是钱.郁闷..这样过了一年半...................

petluo
2005-10-18, 07:58 PM
我不知道怎么维持,我毕业来广州工作,她继续上研究生,我单身在外,她没事就和别人跳舞,还告我说别的男人怎么笨不会跳之类。你们说我怎么办
?公司基本上不放假的,一个广东,一个山西,太远了。迷茫中。。

傻瀦瀦
2005-10-18, 08:05 PM
还有甘既意见啊```TONY哥``果然厉害啊````小妹佩服佩服啊``

zhuzhu2000
2005-10-18, 09:01 PM
哗,无假放的啊,,,,,好在我三个月左右就有半个月息休.......

xiao_qiang
2005-10-20, 12:40 AM
你识tony多9了...他老是到英雄网吧骗汽水

hgjhunag
2005-10-20, 09:26 PM
老子就不去!分手之后就有,晚上饮多佐就去松骨,几heppy架:D

甘你肯定系傻佐末好返果只

zhuzhu2000
2005-10-20, 09:50 PM
哈哈哈........................
我都甘话

hb88
2005-10-21, 09:53 AM
如果真是分开两地,一定要频繁敢通电话,而且条件许可的话一定要经常见面,如是唔是的话,等住散都得啦.

yuner
2005-10-23, 05:55 PM
你识tony多9了...他老是到英雄网吧骗汽水哈哈哈哈哈哈

zhuzhu2000
2005-11-02, 09:45 PM
其实有时感觉到两个人唔系一起感情真的会变淡,好惊啊!!!!!!!!!!!!!!

like12
2005-11-03, 06:38 AM
每日坐飞机去看她