PDA

查看完整版本 : 【贴图】今日爬山记

F货
2005-10-11, 01:38 PM
今日好早就出门啦,好少甘早起身,空气好清新吖!

F货
2005-10-11, 01:43 PM
上到山上,已经有唔少群众早早到场,仲有D寻晚已经上来既,响山上过佐一晚,起半路时已经见到距地落山啦!当然唔少得打下野战啦,上到来发现佐唔少场遗纸,一时唔记得拍低来供各位参观添,SORRY!:D

F货
2005-10-11, 01:47 PM
难得上山,当然要放下纸饶啦,即场制作,别有一返风味,顺便帮MOTO卖下广告先

F货
2005-10-11, 01:50 PM
三两下手细就整好啦,睇定个靓位开起飞啦

F货
2005-10-11, 01:51 PM
飞唔到吖,兄弟快D上来帮拖啦

开心
2005-10-11, 01:51 PM
又到重阳,,可惜,,未能去登龟顶山。。

F货
2005-10-11, 01:55 PM
老子动作招摇,引来远处阿SIR噶注目:)

logos
2005-10-11, 01:56 PM
啊.......................重阳节..............555............忘记了!!!

F货
2005-10-11, 01:57 PM
可惜D技术就~~~:p

logos
2005-10-11, 01:59 PM
唔系哇...风筝都唔识放!!!!!!!!!!!!

F货
2005-10-11, 01:59 PM
飞机失事啦,我地落去抢救,阿SIR你地系咪以为我谂唔开吖?:D

logos
2005-10-11, 02:02 PM
飞机失事啦" 的阿SIR以为你地系度搞飞机就有..嘿嘿

F货
2005-10-11, 02:04 PM
唔识放都无计架,试佐20几次都系失败佐,无意思,倒不如睇下靓女仲好!你地估下远处E位大婶起度做乜?你一定估唔到!距系起度接客咋,甘噶生财之道都俾距谂到,抵距发既:D

F货
2005-10-11, 02:06 PM
飞机失事啦" 的阿SIR以为你地系度搞飞机就有..嘿嘿
靓女你系咪想讲“打飞机”吖?哈哈~~~总结经验,我打算出来做个飞机来放下(我强项):D

logos
2005-10-11, 02:07 PM
我仲以为距谂死.跳崖自杀!!!

logos
2005-10-11, 02:08 PM
睇清楚的我系未靓女..............哈哈..................................F货..

F货
2005-10-11, 02:10 PM
我仲以为距谂死.跳崖自杀!!!
你好毒喔!E位阿姑要是死佐,好多阿伯都会好伤心噶~~~又少佐一个“公共刺所”:D

logos
2005-10-11, 02:11 PM
13楼果个阿姨的情绪几激动下!!!

F货
2005-10-11, 02:12 PM
睇清楚的我系未靓女..............哈哈..................................F货..
你男既?噢,野佬!

logos
2005-10-11, 02:13 PM
下个睇靓楚的..同个人妖去开房都唔知..........嘿嘿

F货
2005-10-11, 02:13 PM
13楼果个阿姨的情绪几激动下!!!
倾紧价钱系甘上下噶啦,倾唔成既距仲激动添啵:D

F货
2005-10-11, 02:15 PM
下个睇靓楚的..同个人妖去开房都唔知..........嘿嘿
明知自已有条肠仔就毋摆个甘靓噶头象上来嘛,引人饭罪!:D

logos
2005-10-11, 02:16 PM
你唔比人地系两公婆架!!人地两公婆系度吵架!!老婆想跳崖,老公就说:"你跳就快的跳啦,记得讲张卡的密码!"

F货
2005-10-11, 02:16 PM
好啦我要去开工啦,返来再发D好图俾大家睇下:)

logos
2005-10-11, 02:17 PM
你唔知的头象比人地用晒左!!就温果无人用噶!!

F货
2005-10-11, 02:18 PM
你唔比人地系两公婆架!!人地两公婆系度吵架!!老婆想跳崖,老公就说:"你跳就快的跳啦,记得讲张卡的密码!"
老子15岁就出来睇“喔喔”啦,仲有假既!:(

logos
2005-10-11, 02:21 PM
唔系挂..白天啊...打野战?

logos
2005-10-11, 02:24 PM
[QUOTE=F货]老子15岁就出来睇“喔喔”啦,仲有假既!:([/QUOTE

有无中毒!!!!!!!!!!!!!!:eek:

凌凌漆
2005-10-11, 02:47 PM
老子15岁就出来睇“喔喔”啦,仲有假既!:([/QUOTE

有无中毒!!!!!!!!!!!!!!:eek:
仲使问既.上得山多比蛇咬啦 :D

F货
2005-10-11, 05:13 PM
唔系挂..白天啊...打野战?
出奇咩?好刺激架,稳几个同伙结伴试下咯

F货
2005-10-11, 05:14 PM
仲使问既.上得山多比蛇咬啦 :D
老子系去掺观,唔搞ED架!后生细仔无甘噶必要

F货
2005-10-11, 05:52 PM
今日发少佐个图。飞机失事后工作人员努力抢救噶情景

Emma
2005-10-11, 05:53 PM
hehe 阿SIR MM不错啊

logos
2005-10-12, 02:07 PM
hehe 阿SIR MM不错啊

;) 哇..甘都被你睇到!!!

F货
2005-10-12, 02:37 PM
近睇唔好丑样架!:mad:

logos
2005-10-12, 02:39 PM
侧面果个呢????

F货
2005-10-12, 02:49 PM
块面好肥噶!问甘多做乜?想同距搏火吖?:D

logos
2005-10-12, 02:56 PM
唔够距P啊