PDA

查看完整版本 : 【建议】回收尸体

F货
2005-10-03, 10:18 PM
各位坛友,你地有无坏佐整唔返噶坏内存,坏硬盘,坏主板,坏显卡,坏MP3,坏~~总之系坏佐无用噶“死尸”吖?如果觉得眼冤噶请寄(送)俾我,自已出邮费,我帮你处理距!:rolleyes: (坛主,我E张贴不泄及金钱交易,请唔好将距移到交易栏!)

凌凌漆
2005-10-04, 01:17 PM
坏的40G硬盘..昂迪FX5200/128M显卡要无?要既留地址比我,我寄比你

F货
2005-10-04, 01:54 PM
广宁县南街镇中华中路联达通信,廖世洋(收),邮编:526300.

F货
2005-10-04, 01:56 PM
要吖乜都要,fan桥七兄!:D

lgh1231
2005-10-04, 03:45 PM
ddddddddddddddddddddddd

F货
2005-10-05, 12:24 AM
自已顶顶

凌凌漆
2005-10-05, 10:04 AM
老细吾好意思.一时间吾记得只40G硬盘我比左人.E家就得翻张显卡.等我稳下仲有无死尸先一齐寄比你..

F货
2005-10-05, 03:05 PM
好吖,多谢先下,仲有事做,88

乔装打扮
2005-10-05, 09:13 PM
烂风扇仔要不要

F货
2005-10-06, 01:18 AM
要吖,寄过来,我乜都岩架:D

zhuzhu2000
2005-10-06, 11:07 AM
要吖,寄过来,我乜都岩架:D

你正垃圾来咖:D

F货
2005-10-07, 02:24 AM
顶~~~

杉柱
2005-10-07, 04:28 PM
垃圾:收埋晒d垃圾!!
不过我都想要啊!

F货
2005-10-09, 12:25 AM
顶高距先!

凌凌漆
2005-10-09, 05:19 PM
我叼....EMS竟然寄吾到去广宁....要去邮局寄..两日后到......

F货
2005-10-09, 08:14 PM
系咪即系邮政噶快递?距老母又贵又快唔来,我依家对距D服务好唔满意(试过快递公司之后)!不过七兄吖,用普邮咪得咯,搞到我都唔好意思添:)

F货
2005-10-11, 12:40 AM
顶顶顶

酸柠檬
2005-10-11, 04:22 AM
只死仔那的垃圾做研究,有的似达闻西,同淩凌七岩晒

F货
2005-10-11, 05:55 PM
你个TNT2撤底报费啦:D

凌凌漆
2005-10-11, 05:57 PM
只死仔那的垃圾做研究,有的似达闻西,同淩凌七岩晒
我点同距呢.起码我吾系垃圾佬吖

F货
2005-10-12, 09:52 AM
我点同距呢.起码我吾系垃圾佬吖
顶高个贴先!照你甘讲我就系垃汲佬咯?费物利用嗜,寻日岩好速返佐个输标,又悭佐几蚊啦!去返工咯,睇下你个显卡到佐未,我就唔信爆佐噶卡会整唔到!到时将整个过程传上来俾大家睇下

凌凌漆
2005-10-12, 09:56 AM
系米真系甘劲吖..几时过两招来先.最多我比学费

F货
2005-10-12, 02:34 PM
就算救唔返,我都可以用来升级我个64噶MX40000:D

F货
2005-10-12, 06:02 PM
七兄,个显卡同硬盘我收到啦,多谢晒!阵间至发上来俾大家观摸下,依家要煮饭

凌凌漆
2005-10-12, 09:32 PM
只显卡我就吾知,硬盘我寄翻厂人地话磁头坏左无得救.显卡就系金手指烧隆左,其它都无事

F货
2005-10-13, 12:58 AM
我未试吖!不过见到个硬盘开过架!有D俾个显卡考起!

F货
2005-10-13, 02:47 PM
睇上去果显卡做工真系唔错,比我用紧E个强多啦

F货
2005-10-13, 02:49 PM
背面!128m128位噶

F货
2005-10-13, 02:50 PM
仲有个好型仔噶风扇,睇来七兄买果时落重本咯!

F货
2005-10-13, 02:52 PM
个硬盘系迈拓8代,40G7200转噶

凌凌漆
2005-10-13, 03:14 PM
你踩我定赞我枷..2条尸买果时成千银枷..只硬盘系比我拆过,吾识搞又再装翻.

F货
2005-10-14, 01:20 AM
你踩我定赞我枷..2条尸买果时成千银枷..只硬盘系比我拆过,吾识搞又再装翻.
顶高个贴先!正屎蠢来既!硬盘唔拆得架,见光死!:(

F货
2005-10-15, 01:25 AM
个显卡我有办法救到,但唔敢试验,因为我块新板未过保修期,旧果块815又唔支持8速。

凌凌漆
2005-10-17, 02:22 PM
修得番你米又多块显卡用下咯..几时过两招比我先

F货
2005-10-18, 12:17 AM
好简单,线下倾,费事又俾人移到硬件版吖!:D

F货
2005-10-19, 08:49 PM
坛主,听日有人送台2手噶MP3俾我,台机无数据线架(有得卖,但要130蚊),要改装,应机主要求要将整个改装过程发上来,但我玩开果网上传唔到图片,想借E度来用下得吗?如果我响度上传既,可唔可以毋将我个贴转到技术区?至多我唔发太多技术性噶内容上来啦,得唔得吖?

F货
2005-10-19, 11:59 PM
算啦,我去第度发,写精彩D,可能会被选中成为本月精华之一咧:D

Tony
2005-10-20, 12:47 AM
技术帖发技术区其实才好啊,仲可以两边都做个连接也行。

F货
2005-10-20, 09:24 PM
台机我收到啦,不过~~~好细声