PDA

查看完整版本 : 装机请教.

凌凌漆
2005-10-01, 01:30 PM
有朋友比左块 联想 P4I865PA主板我.我淋住买只CPU.显卡.内存来装番起机.甘又多台机用下咯.想请问下各位电脑精英E家市面上比较高性价比的CPU,显卡介绍下比我.小弟万分感谢!!

F货
2005-10-01, 01:48 PM
推个显卡俾你,ATI9600移动版,64M128位,399蚊!

凌凌漆
2005-10-01, 01:50 PM
吾系讲笑枷.系真既话我会买枷,问多几个人既意见先.

F货
2005-10-01, 01:50 PM
显示器有未?我想稳台15寸噶二手货,知道边度有噶话声我知

凌凌漆
2005-10-01, 01:53 PM
我都想要二手显示器.做乜要稳15寸枷?15寸同17寸价钱差吾到几远啵.另求2台17胞寸显示器.

F货
2005-10-01, 02:03 PM
摆响档口度,地方好细,17寸唔够定!系真架,发热量好小,如果唔怕热既可以试下MIS9550

凌凌漆
2005-10-01, 02:15 PM
MIS9550.我E家用紧.我自已加装左把风扇.都几吾错.我买果时系590RMB.

F货
2005-10-01, 02:32 PM
系边只版吖?我讲噶系小强!其实我比较中意N卡噶!你系咪有台C3吖?系乜显卡?玩CS OK吗?

凌凌漆
2005-10-01, 02:39 PM
C3就无.P3就有.810集成板.

F货
2005-10-01, 02:52 PM
如果为佐一块版投资甘多钱入去,值吗?

凌凌漆
2005-10-01, 02:58 PM
我朋友呢块板系新板来噶,原先距装机果时烧左显卡插槽.后来换左块新板.不过距银纸多又买过块升技.甘呢快米比我咯.甘有块主板响都好似好晒甘,我米淋住装起台机距,到时比我细佬用咯

F货
2005-10-01, 03:07 PM
果然有米!换转系我,一定卖佐距,换台64

凌凌漆
2005-10-01, 03:12 PM
如果要卖既话值得几钱先.再讲,系朋友比我既.我罗去卖既话好似觉得吾系甘好咯.我都好穷枷.都系淋好买乜野先同朋友借住D先.

F货
2005-10-01, 03:20 PM
今晚发我噶梦想配置俾你,唔系好贵,性价比超高,可惜我依家台机买佐无耐,咪我一定买果套:)

凌凌漆
2005-10-01, 03:22 PM
你有无上QQ吖?我加左几QQ啊

F货
2005-10-01, 03:28 PM
今晚倾,88

小菲
2005-12-24, 05:39 AM
656+5985968585+

凌凌漆
2005-12-24, 01:42 PM
656+5985968585+
美女!!!吾系好明你既意思喔.