PDA

查看完整版本 : 【原创】论坛不幸

兰色风暴
2005-09-14, 10:15 AM
论坛有了F货的存在不黄都变黄咯,而且还有Wongchifai甘样的粉丝,论坛不幸啊:eek:

Emma
2005-09-14, 11:22 AM
呵呵.

可爱梦儿
2005-09-14, 11:25 AM
:o :eek: :o

唔知点笑法到好.

F货
2005-09-14, 02:34 PM
论坛有了F货的存在不黄都变黄咯,而且还有Wongchifai甘样的粉丝,论坛不幸啊:eek:
竟敢公然污蔑我?我黄你边忽吖!神经病,你比某某更严重!:cool:

F货
2005-09-14, 02:35 PM
衰人,黄死你!

萧天
2005-09-14, 04:36 PM
支持你`~~~~!!!~!`1

杉柱
2005-09-14, 05:33 PM
无有意见啊!!
我安份守纪!!

F货
2005-09-14, 05:44 PM
支持你`~~~~!!!~!`1
支持谁?

杉柱
2005-09-14, 05:57 PM
支持谁?
我都讲无意见罗,唔好问我啊

F货
2005-09-14, 06:06 PM
抗争到底!

兰色风暴
2005-09-14, 09:46 PM
:rolleyes: 你真可爱咯,边个叫你的形象从你的帖中散发出来的黄色包围住咩,我都是为了大家好才提别人不敢提的意见啊,代表很大一部分坛友的声音,平时同坛友评论坛帖,第一时间就是讨论你的黄帖,哎……,好人难做啊:(

com123
2005-09-14, 09:51 PM
支持谁?
我来顶你

F货
2005-09-14, 09:58 PM
:rolleyes: 你真可爱咯,边个叫你的形象从你的帖中散发出来的黄色包围住咩,我都是为了大家好才提别人不敢提的意见啊,代表很大一部分坛友的声音,平时同坛友评论坛帖,第一时间就是讨论你的黄帖,哎……,好人难做啊:(
我呸,你条粉肠,我黄唔黄关你欺事吖!如果大家唔中意我噶贴既大可以唔睇!再敢抵委我既,“定”你入黄山!

乔装打扮
2005-09-14, 10:55 PM
我黄不怕就怕先要回贴才可看!!!

F货
2005-09-14, 10:59 PM
我黄不怕就怕先要回贴才可看!!!
说得好!:D

2005-09-14, 11:51 PM
无上来一排,F贷几时入来咖??好出位卟.....

F货
2005-09-15, 12:54 AM
无上来一排,F贷几时入来咖??好出位卟.....
为网民谋福利,人人有责!:D

吉它爱好者
2005-09-15, 01:38 AM
讲得好...万二分支持~!

草木本心
2005-09-15, 05:11 PM
有这些渣滓,看来肇庆水吧的人气也可想而知了。
人、文还是干净点好!

F货
2005-09-15, 06:22 PM
有这些渣滓,看来肇庆水吧的人气也可想而知了。
人、文还是干净点好!
呵,E位哥哥醒目吖,识得去拍女人马屁:D

兰色风暴
2005-09-15, 08:39 PM
你甘讲野噶

兰色风暴
2005-09-15, 08:40 PM
我地女同胞应该团结起来,打倒黄色:( :( :( :eek:

xzgang
2005-09-16, 01:22 AM
呵,E位哥哥醒目吖,识得去拍女人马屁:D
拍边位女人马屁!!!

F货
2005-09-16, 01:41 AM
拍边位女人马屁!!!
楼主咯,黄毛丫头一个,唔知靓唔靓噶,拍之前肾重考虑吖:D

F货
2005-09-16, 01:44 AM
我地女同胞应该团结起来,打倒黄色:( :( :( :eek:
女人服从男人,这就是你地女人噶天命!:rolleyes:

zhilan
2005-09-16, 04:31 PM
F货你的理解能力似乎好有问题喔,一看草木本心的名就知道是女同志拉,女同志支持女同志是十分正常的事情,笨;)
还有,你回复的说“肾重”,应该稳医生,不要在尼度胡言乱语:(
哦……哦……哦……哦:D

F货
2005-09-16, 10:29 PM
F货你的理解能力似乎好有问题喔,一看草木本心的名就知道是女同志拉,女同志支持女同志是十分正常的事情,笨;)
还有,你回复的说“肾重”,应该稳医生,不要在尼度胡言乱语:(
哦……哦……哦……哦:D
睇错佐,SORRY

F货
2005-09-16, 10:31 PM
不过拍女士们马屁真有机会加重肾负担:D

兰色风暴
2005-09-16, 11:31 PM
甘你应该看看医生了,费事祸及下一代拉

benson1976
2005-09-17, 03:20 PM
F货:吾好同D小妹妹一般见识啦!大度D嘛!

兰色风暴
2005-09-17, 04:11 PM
你凭什么说我是小妹妹啊。

F货
2005-09-17, 06:27 PM
你凭什么说我是小妹妹啊。
唔服气噶证明下咯

兰色风暴
2005-09-17, 11:11 PM
:eek: 如果你认为我是小妹妹,甘相对与我——小妹妹来说甘你F货系咩货色啊:confused: :confused: :eek:

F货
2005-09-18, 03:47 PM
:eek: 如果你认为我是小妹妹,甘相对与我——小妹妹来说甘你F货系咩货色啊:confused: :confused: :eek:
睇唔到咩?老子叫人渣!

兰色风暴
2005-09-18, 05:17 PM
你终于承认自己系人渣拉,不过我还是佩服你的,起码你肯承认啊,好多人会找很多的借口说自己是君子的

F货
2005-09-18, 05:47 PM
你终于承认自己系人渣拉,不过我还是佩服你的,起码你肯承认啊,好多人会找很多的借口说自己是君子的
我女朋友话我系人渣,我就系人渣,女朋友大晒!:D

F货
2005-09-18, 06:12 PM
F货:吾好同D小妹妹一般见识啦!大度D嘛!
我都唔想架,D小妹妹发姣之嘛!流晒口水;)

兰色风暴
2005-09-19, 07:38 PM
晕………………………………………………

吉它爱好者
2005-09-19, 08:33 PM
F货....人地晕啦...你仲唔书D来扶住人地....

F货
2005-09-20, 02:17 AM
F货....人地晕啦...你仲唔书D来扶住人地....
收到,趁距晕佐,你动作快D,我同你把风:rolleyes:

驾驶座上的拥抱
2005-09-21, 02:30 PM
呢个帖炒得甘热!~F货很懂得炒作!~

吉它爱好者
2005-09-21, 05:48 PM
收到,趁距晕佐,你动作快D,我同你把风:rolleyes:
一齐上啦!有福同享....有祸你来当....:D

F货
2005-09-21, 08:06 PM
呢个帖炒得甘热!~F货很懂得炒作!~
关我欺事!贴又咪我开既!:(

F货
2005-09-21, 08:07 PM
一齐上啦!有福同享....有祸你来当....:D
甘益距?我系处男喔~~;)

吉它爱好者
2005-09-21, 10:26 PM
甘益距?我系处男喔~~;)]
唔系挂..............真系睇唔出喔.
其实我都系处男.....:D

F货
2005-09-22, 02:07 AM
我发觉我地上当啦,帮人将距噶贴谷到甘热,一个KISS都无送我地,蚀晒老本!:(

吉它爱好者
2005-09-22, 02:16 AM
问距罗咯.你甘样要距既KISS.......

草木本心
2005-09-24, 12:27 AM
有了F货的存在不黄都变黄咯,而且还有Wongchifai甘样的粉丝,论坛不幸啊

F货
2005-09-24, 01:55 PM
问距罗咯.你甘样要距既KISS.......
过ZQ罗咯,美女KI我,值回票价啦~;)