PDA

查看完整版本 : 男人????难忍???

靓妹
2005-08-31, 12:42 AM
当一个你曾经深爱到为他而放弃好多野的男人因为他心情不好时话突然话''真是一脚踢死你"你会点啊?你会后悔爱过他吗?:confused:

Tony
2005-08-31, 12:48 AM
心情吾好时咁做只可以讲修养吾好,吾可以讲他吾爱你.中国又边来咁多好修养的人.

靓妹
2005-08-31, 01:15 AM
但是如果你真是爱一个人的话不是应该好锡她??点仲会舍得伤害她呢?

tander
2005-08-31, 06:12 AM
呢个论坛又多咗个REBECCA的人啦!

BEMXAW
2005-08-31, 03:50 PM
你唔得佢爱你方式係打嘎?既然佢唔值得你爱,咪有咁远时走咁远啰,真係打就企定咁戅居咩

傻瀦瀦
2005-08-31, 06:44 PM
D人系米都系想自己既女朋友开心就盲目甘满足距地啊````

rebercca
2005-08-31, 10:23 PM
心情吾好时咁做只可以讲修养吾好,吾可以讲他吾爱你.中国又边来咁多好修养的人.

那才是人的本性!
还好我从没遇到这样的男人!....南嘸啊里陀佛!~

rebercca
2005-08-31, 10:27 PM
呢个论坛又多咗个REBECCA的人啦!

我顶你个肺啊!

我同帖主点一样啊?

不再求伱
2005-09-02, 08:53 AM
打女人的男人死得快!

bxg123098
2005-09-02, 12:07 PM
打女人的男人死得快!
绝对赞成.
我顶.............................

YUKI
2005-09-03, 12:52 PM
越早离开佢越好!

Emma
2005-09-03, 02:46 PM
我第一个男朋友都是这样的啦,所以我要甩了他!

杉柱
2005-09-03, 04:10 PM
心情太差一般都会甘个啦,无真是做出来就得啦!!
甘样唔证明距唔爱你啊!!!!
距后来有无同你道歉啊??

tander
2005-09-03, 06:11 PM
我第一个男朋友都是这样的啦,所以我要甩了他!

这么潇洒~~~甘你有无同做过???如果做过可能距觉得被你甩了.距觉得更开心!

靓妹
2005-09-11, 03:51 PM
心情太差一般都会甘个啦,无真是做出来就得啦!!
甘样唔证明距唔爱你啊!!!!
距后来有无同你道歉啊??

有道歉又点啊//..我的心都因为他那句话都死咗咯

吉它爱好者
2005-09-11, 08:29 PM
这么潇洒~~~甘你有无同做过???如果做过可能距觉得被你甩了.距觉得更开心!
讲的好...万二分支持~~