PDA

查看完整版本 : 讨论:真正伤心的人!

我唔係人
2005-08-13, 02:53 AM
真正伤心的人系唔会到处同人讲噶~~真正伤心的人唔会系论坛到同人讲自己好伤心~~或者系论坛到同人暗示自己好伤心!真正伤心的人唔会有心情上网噶~~~
本人好憎D人系到到处同人讲自己好伤心~~~系人地面前扮唔开心~~唔开心咪唔开心咯~使唛讲甘多野~~
本人就系呢个论坛到见到有人系到扮伤感(或者系有小小伤感)~~经常发D感情文章~男的有~女的都有!女的仲系红人~~发D贴好烦!!!!其实距发D贴烦咪烦咯~~可能大家都觉得我唔使讲出黎~无须拆窜人地!人我经常见到距发D贴~~~真系好睇唔过眼!!!!唔知大家知唔知我系度讲边个呢?(大家都好熟呢个女仔噶)
真正伤心的人~真系无须讲出黎~~论坛系一个俾大家开心个地方!(虽然我可以唔睇D甘个贴)
仲有~我想叫个位女士无系度发甘多爱情贴~~~~

rebercca
2005-08-13, 02:45 PM
喜欢发什么帖是别人的权利!

你呒权甘话人地,

话人地扮吾开心!

亦呒必要扮比任何人睇!~

你甘讲实在白痴!亦好过分!

呒人经常发一个话题的帖!

你吾见近来好多人找以前的旧帖出来聊吗?

你就别在这里乱说八道!

(我一向都系乜话题都有的人!...

吉它爱好者
2005-08-13, 05:52 PM
言论自由嘛.....如果楼主不想看关于爱情的贴可以不看.用不了这样说.

新人
2005-08-13, 08:35 PM
楼主几时变得甘感性?楼2渠本来就系小女子嘛,都系希望有人锡渠姐,大家都无错个

YUKI
2005-08-13, 10:18 PM
你地好过份!点可以咁来话人嘅!每一个人都有佢发泄的方式!如果唔钟意可以唔睇!

海边的卡夫卡
2005-08-13, 10:28 PM
真正伤心的人系唔会到处同人讲噶~~真正伤心的人唔会系论坛到同人讲自己好伤心~~或者系论坛到同人暗示自己好伤心!真正伤心的人唔会有心情上网噶~~~
本人好憎D人系到到处同人讲自己好伤心~~~系人地面前扮唔开心~~唔开心咪唔开心咯~使唛讲甘多野~~
本人就系呢个论坛到见到有人系到扮伤感(或者系有小小伤感)~~经常发D感情文章~男...

你自己都话自己唔系人啦,仲上来论坛做咩啊?不如跳西江死左佢啦!在个度扮晒萧洒咁,你这种人死左都没地方埋你条粉肠架啦!

海边的卡夫卡
2005-08-13, 10:30 PM
引用:
作者: 我唔係人
本人就系呢个论坛到见到有人系到扮伤感(或者系有小小伤感)~~经常发D感情文章~男...

点啊!唔见你出声个?死左去边啊?

风云
2005-08-13, 10:31 PM
你有发贴的权利
但我鄙视你发的内容!

海边的卡夫卡
2005-08-13, 10:31 PM
引用:
作者: 我唔係人

有头无尾个!咁早睡觉啊,你都好乖哦!

YUKI
2005-08-13, 10:44 PM
“唔系人”呢?唔系真系唔做人了呱?唔通想唔开?

海边的卡夫卡
2005-08-13, 10:45 PM
可能跳左江啦!啊门,保右佢到地狱吧!

YUKI
2005-08-13, 10:45 PM
可能真系跳左西江河了!

YUKI
2005-08-13, 10:47 PM
要唔要下十八层地狱的?

Tony
2005-08-13, 10:49 PM
真正伤心的确不会上网.但有不开心发泄一下好应该的,有人帮助,可以更快的重投生活,工作.伤心,失落等,宣泄出来才是正路,不然,社会上要心理医生,XX辅导协会之类的干嘛.

rebercca
2005-08-13, 10:49 PM
不开心的人就不能上网吗?

那他家的电脑拿来干嘛啊?人家喜欢上就上!

好奇怪哦你们!~~~

不开心的人会不想去逛街!~不想面对别人!~不想吃饭!只想静静呆在房间里.在房间里就自然地

打开电脑!上BBS.........上OICQ....POPO.....

这有什么啊?凭什么说人家在装不开心啊?..有没必要装给谁来看?...........

YUKI
2005-08-13, 10:50 PM
不过系世上都已经“唔系人”了!估计到左地狱都唔会好得去边!

凌凌漆
2005-08-14, 12:13 AM
我想大声发泄下......好鬼烦啊!!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!好鬼烦啊好鬼烦啊!!!!!!!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼烦啊!!!!好鬼好鬼烦啊!!!!烦啊好鬼烦啊!!!!!!!!

Emma
2005-08-14, 03:50 AM
我一般用眼泪来发泄D

dinkypinky
2005-08-14, 09:06 AM
人哋都係发表吓自己D意见嗟...都唔洗诅咒人哋去死咖...不厚道

爱玩男儿
2005-08-14, 09:28 AM
真正伤心的人就是我....

海边的卡夫卡
2005-08-14, 11:30 AM
人哋都係发表吓自己D意见嗟...都唔洗诅咒人哋去死咖...不厚道
知你巴闭啰,我先没你咁厚道,你没见“唔系人”讲话阴阴湿湿的吗?讲完就缩起个头,不敢出来,经不起考验讨论,我就要骂佢啊,点啊?你不是也打算骂我吧,你可要小心哦,这样不厚道的哦!:)

YUKI
2005-08-14, 11:34 AM

边度有人咒佢呀?系佢自己话自己唔系人先嘅!

YUKI
2005-08-14, 11:35 AM
人衰起条名都衰过人!

rebercca
2005-08-14, 03:08 PM
继续发泄....!!!

回来我的爱
2005-08-14, 04:35 PM
我都无野骂了。你地都讲完拉

dinkypinky
2005-08-14, 05:43 PM
纯粹level问题,
"虽然我不同意你说的话,
但是我誓死捍卫你说话的自由"

Emma
2005-08-14, 05:59 PM
什么时候论坛来了回唇舌大战,怎么少了我呢?

我唔係人
2005-08-14, 06:10 PM
海边的卡夫卡

傻瀦瀦
2005-08-14, 08:15 PM
喜欢发什么帖是别人的权利!

你呒权甘话人地,

话人地扮吾开心!

亦呒必要扮比任何人睇!~

你甘讲实在白痴!亦好过分!

呒人经常发一个话题的帖!

你吾见近来好多人找以前的旧帖出来聊吗?

你就别在这里乱说八道!

(我一向都系乜话题都有的人!...
甘米系咯``你有米权利话人既`YONY哥同版主都没出声啊````

rebercca
2005-08-14, 09:08 PM
甘米系咯``你有米权利话人既`YONY哥同版主都没出声啊````

什么啊?............:( 你怪我话距?~~~

傻瀦瀦
2005-08-14, 09:14 PM
你有没睇清楚噶``我话你同TONY都没话D系到发泄个D人``几时到距出声啊```

rebercca
2005-08-14, 09:18 PM
文化低...................理解能力差!~

傻瀦瀦
2005-08-14, 09:22 PM
你都没解既```

sky777777
2005-08-14, 10:00 PM
我觉得有什么讲什么就最好拉

loverofnight
2005-08-14, 10:53 PM
言论自由,大家要说什么喜欢说什么悉随尊便。不过,我觉得起码也要遵守一个原则就是,说的话不要伤害到别人。
就象这个帖子,就差指名道姓了,一个男人为什么要和小女孩较真呢?就算你吵赢了又怎样,会有人说你厉害吗?
不过,发了这个帖子也好,引起了这么多人对他的声讨,也让rebercca小肥妹知道有那么多人帮她的。

靓妹
2005-08-14, 10:59 PM

我就是伤心钟意和人讲的.钟意上网发泄噶,点啊.???甘有错吗?>?>踩着你条尾嘛?:confused: :confused:

海边的卡夫卡
2005-08-14, 11:16 PM
海边的卡夫卡

挂住我都唔使咁架,希望我不会令到你发恶梦啦!:D

傻瀦瀦
2005-08-14, 11:22 PM
边度有人咒佢呀?系佢自己话自己唔系人先嘅!
赞同啊````;)

rebercca
2005-08-15, 03:48 AM
言论自由,大家要说什么喜欢说什么悉随尊便。不过,我觉得起码也要遵守一个原则就是,说的话不要伤害到别人。
就象这个帖子,就差指名道姓了,一个男人为什么要和小女孩较真呢?就算你吵赢了又怎样,会有人说你厉害吗?
不过,发了这个帖子也好,引起了这么多人对他的声讨,也让rebercca小肥妹知道有那么多人帮她的。

:( 小肥妹.............:( ...

回来我的爱
2005-08-15, 06:28 AM
:( 小肥妹.............:( ...
好红窝。甘多人识

2005-08-15, 11:15 AM
人衰起条名都衰过人!

距条名又系衰左D咖,大家原谅距啦,条名难听无错咖,大家都吾好甘激动,起论坛笔和气气埋好咯

2005-08-15, 11:22 AM
其实人地都系发表下自己意见姐,大家吾好甘激动,无再闹距啦