PDA

查看完整版本 : 过火 剧场版

回来我的爱
2005-08-01, 04:48 AM
http://www2.gdps.net/02jsj/down/gh.mp3

绝对真理
2005-08-01, 05:06 AM
我也有这首,经常听到.感觉不错..!! 好歌!

回来我的爱
2005-08-01, 06:57 AM
今次我真糸伤了,而且仲糸伤得好深深,你仲记唔记得你同我讲过D乜啊?点解你依家要背叛我,我真糸好难过,糸你讲过你无论点都唔会离开我,无论点都唔会让我伤心难过,可惜,你当初所讲噶一切诺言都碎佐啦,点解,我甘相信你,有乜事都同你讲,而你就````糸我,我知,我知糸我当初讲过话,彼此的关心就唔足够啦,但糸试问下,你关心过我咩,每次你有咩唔开心,我就用我自己最大噶力量,希望你会笑一下,而你呢?每一次,每一次我唔开心,你可以做到D乜,其实我真糸好憎你~`~~~我恨你太唔了解我,恨你从来都无中意我,点解你糸我面前仲要甘样,你知唔知我几甘伤心,我真糸有时真糸好憎自己,点解甘中意你,恨我自己点解每时每该都甘挂住你,恨自己点解要碰上你,我真糸好难过~~当你话俾我知你同距咩关系个阵时,我讲唔出野,D眼泪已经流佐出来,以前你同我讲噶每一句说放都谂唔出来,每一D欢笑同欢乐都已经无洗啦,我发觉我依家咩都无啦,我真糸好难过啊````可以彼此都唔需要解释D乜野,但糸真糸好想好清楚你话俾我知咩事,一直以来我都无做错D乜事,一直以来我都把你放企我心目中最高的位置,点解你要甘样对我,你知唔知我真糸好伤心咖,你点解要甘做```或者依家我只需要时间,同埋一种坚强,我谂时间会让我忘记一切,或者可能我自己可以甘做到,点解要甘对我```
呢段就糸剧场版入面噶女仔讲噶野啦···

回来我的爱
2005-08-01, 07:03 AM
讲出我的心声

绝对真理
2005-08-01, 07:27 AM
感谢你将对白写出来~

Emma
2005-08-01, 02:43 PM
说实话,我捂中意个女仔讲D野!何苦为了男人背叛伤心,自己也可以背叛他嘛

rebercca
2005-08-01, 04:16 PM
问甘多点解又有乜用呢!~
过去就真的过去了!他爱你的时候就真的很爱你!~他不爱你的时候也真的不爱你!~

爱在,承诺在!明白这话么?哭过...痛过也许就会慢慢淡忘那种心痛....
你我都需要时间去治疗伤口!....................

新人
2005-08-01, 04:23 PM
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;)