PDA

查看完整版本 : 现实的对话,男人反省下!女人也是!

Emma
2005-07-26, 04:26 PM
晕,找到个这样的剧场版!
http://www.netiu.com/leaguer/songbook/33289_32665.mp3

新人
2005-07-26, 04:32 PM
GODGODGOD

绝对真理
2005-07-26, 05:17 PM
加上胡芳芳-不要墨尔本的翡翠(剧场版) (http://bbs.1819.net/showthread.php?t=13775)

2首歌简直是绝配...

Tony
2005-07-26, 06:08 PM
应该反醒什么啊?我感受吾到

绝对真理
2005-07-26, 06:25 PM
应该反醒什么啊?我感受吾到
你有冇认真听??? 对白: 我同咗你咁耐,你依然係咁样.你有冇进步过啊? 你一D上进心都冇.如果我同你一生一世你俾到D乜嘢我啊?
我真係改咗好多..我现在打算做生意.. 我会长进的..

Tony
2005-07-26, 06:31 PM
我只feel到那女的贪幕虚荣,揾籍口同人分手,最后终于恶有恶报!!!

绝对真理
2005-07-26, 06:34 PM
我只feel到那女的贪幕虚荣,揾籍口同人分手,最后终于恶有恶报!!!
小小拉. 不过最后都有在一起.. 恶有恶报会唔会恶毒D啊??

Tony
2005-07-26, 07:26 PM
分左第一次,迟早会再分.

rebercca
2005-07-26, 09:49 PM

有同感!~~

绝对真理
2005-07-26, 09:53 PM
有同感!~~

所以讲女人最衰,係一D都冇错.. :D :D

Emma
2005-07-26, 11:19 PM
我有个女朋友同她一样,可惜当她发现最终爱的需要的依然是第一个,回头时候他已经接受不了她!尽管他是爱着她的,最后为了不见她,离家出走了!

绝对真理
2005-07-26, 11:33 PM
我有个女朋友同她一样,可惜当她发现最终爱的需要的依然是第一个,回头时候他已经接受不了她!尽管他是爱着她的,最后为了不见她,离家出走了!
过去的始终是最好的..人总要向前看,过去的就让它过去.......

Emma
2005-07-27, 05:38 PM
或许那个人不是你

绝对真理
2005-07-27, 05:40 PM
想知道那个男的为什么走?? 既然爱着还要离开?? 女的可怜..

Emma
2005-07-27, 06:02 PM
男的接受不了女的曾经出轨!!

绝对真理
2005-07-27, 06:11 PM
男的接受不了女的曾经出轨!!
你又知?? 那是事实??

Emma
2005-07-29, 05:26 PM
当然!那女都同他说过!

小林
2005-07-29, 05:38 PM
所以讲女人最衰,係一D都冇错.. :D :D男人都是无个是好人拉

绝对真理
2005-07-29, 06:11 PM
当然!那女都同他说过!
既然当时大家都爱对方, 那个女的应该是对自己爱的人坦白吧???

那个男的就完全忠于爱情?没做过错事? 不会学会原谅人?

Emma
2005-07-29, 06:33 PM
男人的背叛过她啊,但是那男的说,女子不可以背叛男的,男的背叛玩玩很正常

绝对真理
2005-07-29, 06:37 PM
男人的背叛过她啊,但是那男的说,女子不可以背叛男的,男的背叛玩玩很正常
那个男的没7用了.. 自己做得出又唔俾其它人做... 好大男人主义...

Emma
2005-07-29, 06:50 PM
好多男人都是这样的啦!所以好男人难找啊

绝对真理
2005-07-29, 06:52 PM
基本没好男人了..只有不太坏的男人..

Emma
2005-07-29, 06:56 PM
所以下辈子我要做男人
http://www.dalang.com.cn/mp3/mp3/friendmp3/006-buyaomoerben.mp3

绝对真理
2005-07-29, 07:04 PM
所以下辈子我要做男人
http://www.dalang.com.cn/mp3/mp3/friendmp3/006-buyaomoerben.mp3
男追女隔座山,女追男隔张纸... 会唔会掉转???

Emma
2005-07-30, 03:16 PM
那我为什么追不到我很喜欢很喜欢的那个他呢

绝对真理
2005-07-30, 04:33 PM
唔明,除非个男仔的心爱其它人..

情深为谁
2005-08-03, 02:59 AM
经历同我一样。。。。绝

爱玩男儿
2005-08-03, 09:03 AM
条女点样可怜的吖????

我话果个男既系咪有D问题就真,

风云七刀
2005-08-03, 03:34 PM
超级大苯虫1@3456