PDA

查看完整版本 : 骗帖的人太多,所以电影暂停对外,修改好程序后再开放

Tony
2005-06-19, 01:10 AM
骗帖的人太多,所以电影暂停对外,修改好程序后再开放.

yly12199
2005-06-19, 08:48 AM
晕啊
我看不了 了
快点开放啊

pinkcat
2005-06-19, 10:53 AM
不是吧,速度开啊

杉柱
2005-06-19, 12:10 PM
不是吧,快点开啊.我要看连续剧啊!系外省翻学无得睇啊!!!!

杉柱
2005-06-19, 01:12 PM
仲有啊!!上传多d粤语片啦,成日系外省好难得可以听到粤语咖,睇翻d粤语片好有亲切感咖,tony求求你

爱你
2005-06-20, 09:16 PM
又来!!!!妖!!!!!!

Mars
2005-06-21, 06:12 PM
晕啊......做乜成日搞D甘个野啊!快D开返啦...

杉柱
2005-06-21, 07:17 PM
tony哥出来讲句话好嘛???快d开翻啦,我想睇电影啊!

宁宁*月寒
2005-06-21, 07:42 PM
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

huhujiken
2005-06-23, 09:47 AM
我想睇电影啊!!!!!!!!快快!!!!!!!!!

爱你
2005-06-23, 11:56 PM
大哥阿!!!!快D得五得阿!!!我等到好辛苦阿!!!!!做下野啦!!!最起码出下声阿!!!!

田边的我
2005-06-24, 01:49 PM
一体就知你系公雾员,办事拖拉,没离效率.

ufokb
2005-06-25, 10:17 AM
垃圾,有人睇你仲想點啊

ufokb
2005-06-25, 10:20 AM
垃圾中嘅垃圾,唔好已爲有個垃圾網就好巴閉

绝对真理
2005-06-25, 05:54 PM
楼上的 .人家搞网络的专门为你服务吗? 你付费了吗? 这么多要求.
你喜欢看电影,去1元电影那里啊. 跑来这里做什么..

bennykun
2005-06-26, 05:41 PM
大佬可唔可以开番下,好让我们可以多D娱乐啦,好想睇星球大战前传III
仲有就糸多D新片睇下啦,期待中!!!!!!!!!!!

爱你
2005-06-28, 12:57 PM
老点啊!!!!!星期几啦?????

zq2672770
2005-07-02, 12:03 AM
今日先发现个有电影睇噶~点知系睇吾倒~~!!几时先可以睇啊~?

huhujiken
2005-07-03, 09:28 AM
--------------------------------------------------------------------------------

我想睇电影啊!!!!!!!!快快!!!!!!!!!