娱乐新地带论坛  

返回   娱乐新地带论坛 > 休闲娱乐 > 『笑话区』

『笑话区』 给大家放心情,转贴笑话,趣事......

发表新主题 回复

主题工具 显示模式
旧 2007-06-05, 01:23 PM   #31
No7968
kaoruamane
热心会员
级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时

注册日期: 2007-05-31
现金:563金币
资产:1075金币
kaoruamane 正向着好的方向发展
等住你返来报喜~~

kaoruamane 的签名
kaoruamane 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 12:38 PM   #32
No7621
Racher
普通会员
级别:2 | 在线时长:13小时 | 升级还需:8小时级别:2 | 在线时长:13小时 | 升级还需:8小时

注册日期: 2007-05-07
住址: 坭屋
现金:66金币
资产:66金币
声望: 10
Racher 正向着好的方向发展
保乜鬼喜吖~~~~琴晚lin佐鬼咁耐,始终都系有啲惊,唉...人做男仔我做男仔...点解我做到佢咁样衰嘅莴```都吾知道我系米天生就系个细胆鸡li嘅...吾系怕呢样就系怕果样...真系连自己都觉得自己好鬼胆小裹...我自己都吾知道我自己咩意思....有话表白又吾敢去面对表白,,,,米就系惊表白以后点样去面对.....唉,最好嘅就系佢上呢个论坛见到吖...佢叫做枝枝
帅哥 Racher 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 12:50 PM   #33
No7968
kaoruamane
热心会员
级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时级别:24 | 在线时长:709小时 | 升级还需:16小时

声望: 17
。。。。。。上到来都唔知个个系你啦!唉~~甘你点沟女啊??帮你唔好!!就一句话都讲唔出~无feel
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 01:01 PM   #34
No7621
Racher
普通会员
级别:2 | 在线时长:13小时 | 升级还需:8小时级别:2 | 在线时长:13小时 | 升级还需:8小时

点无feel莴...我真嘅好锺意佢噶..只不过我偅未去表白姐....可能系我自己太过啲乜囖....如果我吾锺意佢嘅我就吾会咁样叫你啲教教我点样做喇,吾通我就系好得闲咩,锺意佢又吾够胆讲出li,连我自己都觉得好难受噶!!作为一个男仔,就吾应该咁样嘅,但系我就连一啲啲嘅男子气概都无...有时候真嘅对呢件事情好烦噶...成日都响度lin到佢.都吾知道应该点样做,如果上Q同佢讲,佢会话你又响度玩佢.但系我响呢度好想讲一句话..我好锺意你噶,蔡XX....我系李伟健,真噶,真嘅好锺意你噶..米见我平时成日liao你吖...我只不过系想同你讲下嘢..就系咁简单嘅zha......希望你会知道喇....
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 01:02 PM   #35
No7621
Racher
普通会员

I LOVE YOU

Racher
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 01:05 PM   #36
No7621
Racher
普通会员

我lin你见到我嘅英文名都应该知道我系边个喇...我响呢度讲嘅真嘅系我自己心里面自己想同你讲嘅每一句说话.
我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你.我爱你蔡颖枝
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 01:09 PM   #37
No7968
kaoruamane
热心会员

你响度讲有鬼用嘛,有种就去同距讲!!唉~~你紧系睇得电车男多~~!
回复时引用此帖
旧 2007-06-06, 01:19 PM   #38
No7621
Racher
普通会员

的确系睇过几下电车男..但系我岩先响q度讲佐喇...只不过系佢无上线姐..等佢下次上佐就知道嘅喇,响度讲我希望可以比佢知道我系锺意佢嘅.
+20 金币
回复时引用此帖
旧 2007-06-07, 05:00 PM   #39
No7968
kaoruamane
热心会员

我相信如果你系女孩你都会希望系个男仔亲口同你讲,而唔系收到一条唔知几时飞过来个留言!
回复时引用此帖
旧 2007-06-07, 07:28 PM   #40
No7621
Racher
普通会员

我都想喇...但系真系吾够胆吖,如果真嘅够胆.我都想自己去到佢面前当面讲我自己锺意佢喇,如果真嘅够勇气嘅,我肯定马上讲比佢知道噶...我相信讲佐出li会有好大嘅吾同囖....有好大嘅分别.....
回复时引用此帖
发表新主题 回复

书签

发帖规则
不可以发表新主题
不可以发表回复
不可以上传附件
不可以编辑自己的帖子

启用 BB 代码
论坛启用 表情符号
论坛启用 [IMG] 代码
论坛禁用 HTML 代码

论坛跳转

所有时间均为北京时间。现在的时间是 01:21 PM

©2003-2024 1819.net All rights reserved.