娱乐新地带论坛  

返回   娱乐新地带论坛 > 休闲娱乐 > 『笑话区』

『笑话区』 给大家放心情,转贴笑话,趣事......

发表新主题 回复

主题工具 显示模式
旧 2005-09-24, 06:16 PM   #41
No2357
吉它爱好者
热心会员
级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时

吉它爱好者 的头像

注册日期: 2005-08-07
住址: 肇庆市端州区
现金:180金币
资产:985金币
吉它爱好者 正向着好的方向发展
回复: 【讨论】你几点钟睡觉的

距讲你乜野啊........唔系好明?直接D啦..........

吉它爱好者 的签名
<BEYOND>
一种超越时空的声音,
一种不死的音乐精神.
帅哥 吉它爱好者 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:01 PM   #42
No1504
F货
核心会员
级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时

F货 的头像

注册日期: 2005-04-29
住址: 8850十一组
现金:3173金币
资产:3191金币
声望: 31
F货 正向着好的方向发展

我都唔知吖,加D乱想咪得咯!

F货 的签名
诺基亚,索爱,三星,HTC,MOTO,LG,酷派全系列升级解锁改中文,解决三星,HTC,MOTO,GOOGLE等刷死造成的不联机,砖头半砖修复,修复IPHONE,三星三无,IPHONE越狱激活解锁,代客查询诺基亚手机产地保修期,出售诺基亚,三星,黑莓,IPHONE解锁码。
刷一切手机,解全球网锁!
电话13286512111
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:25 PM   #43
No2357
吉它爱好者
热心会员
级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时级别:12 | 在线时长:195小时 | 升级还需:26小时

吉它爱好者 的头像

声望: 12

F货...我衣家终于睇明距讲乜野咯..距话你....讲来讲去都系D**野啊...哈哈..呢条女.真有意思..
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:31 PM   #44
No1504
F货
核心会员
级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时级别:36 | 在线时长:1468小时 | 升级还需:49小时

F货 的头像

我早知啦。你中意E种类型?
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:33 PM   #45
No2357
吉它爱好者
热心会员

吉它爱好者 的头像

我未到你呢种境界....就听人讲几句就话系自己钟意果类型......我要同距相处一段时间深入了解左先可以确定....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,无你甘滥交.
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:43 PM   #46
No1504
F货
核心会员

F货 的头像

睇样清纯,内里有点野性,有个甘噶女朋友你仲想点~~
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:51 PM   #47
No2357
吉它爱好者
热心会员

吉它爱好者 的头像

性格先系重要啊....
..............话距清纯..都系睇样既
感觉才是对的....我相信感觉.
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 09:54 PM   #48
No1504
F货
核心会员

F货 的头像

都要人地俾机会至陪养到感觉架!我试过约一个女仔,约佐成个星期人地都唔肯出来玩吖,问你服未!
F货 当前离线  
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 10:06 PM   #49
No2357
吉它爱好者
热心会员

吉它爱好者 的头像

F货.你的小儿科啦.............我约一个女仔..一齐出来玩..约左14个月啦...距都唔肯同我见面啊..距话10.1会同我去烧烤.同唱K.但距唔知会唔会放我飞机咯.呢个好难讲.因为前个排(8.15)距话陪我过.一齐赏月噶.点知.都系无出来...我都无晒意见.惊死我吃左距甘...唉.唔知衣家D女仔点谂噶.根本无顾过我地男人既感受...衣家对距无晒希望咯......
回复时引用此帖
旧 2005-09-24, 10:10 PM   #50
No1504
F货
核心会员

F货 的头像

查实你识唔识距架?唔识既别白撞喔
F货 当前离线  
回复时引用此帖
发表新主题 回复

书签

发帖规则
不可以发表新主题
不可以发表回复
不可以上传附件
不可以编辑自己的帖子

启用 BB 代码
论坛启用 表情符号
论坛启用 [IMG] 代码
论坛禁用 HTML 代码

论坛跳转

所有时间均为北京时间。现在的时间是 10:52 AM

©2003-2024 1819.net All rights reserved.