娱乐新地带论坛

娱乐新地带论坛 (https://bbs.1819.net/index.php)
-   『生活频道』 (https://bbs.1819.net/forumdisplay.php?f=43)
-   -   天气开始热了,大家推荐些好玩的酒吧来 (https://bbs.1819.net/showthread.php?t=6740)

Tony 2005-04-25 05:55 PM

天气开始热了,大家推荐些好玩的酒吧来

天气开始热了,大家推荐些好玩的酒吧来.而家感觉好多都转清吧了,但清吧我不喜欢.最好有show睇的.

小夜 2005-04-25 06:10 PM

回复: 天气开始热了,大家推荐些好玩的酒吧来

肇庆的SHOW-BAR无野睇架。就穿少两件衫之外就无野了。难道TONY~````````

Tony 2005-04-25 06:15 PM

睇来去按摩好玩D

小夜 2005-04-25 06:19 PM

呵呵。。。前进中个间有靓女。。。

Tony 2005-04-25 07:35 PM

前进中边间啊?叫乜名的?

bennykun 2005-04-25 09:18 PM

AIDI啦不错!新开张!星河路!

lnjzliting 2005-04-25 11:14 PM

好!明天我去看看!

Tony 2005-04-26 01:15 AM

星荷路的都是清吧来的,但又不象啡厅那样静,音乐根本盖吾到讲话,色盅的声,搞到好似茶楼咁,好闷架.我系要去音乐劲D的地方先可以减到压.

光爷 2005-04-26 09:48 AM

来我屋企啦
我屋企有两个大音箱
攻放机攻率又够大
一开机我成幢楼都摇下摇的
听到你地头都要摇到落地
欢迎大家光临

小夜 2005-04-26 01:07 PM

公交车站那里,有(温州城)这几个大字的。。。。
引用:

作者: Tony
前进中边间啊?叫乜名的?

Emma 2005-04-26 03:10 PM

呵呵 音乐大点就去JJ了 开房玩就去帝苑和荷里活好点啦

Tony 2005-04-26 04:35 PM

JJ的2,3楼,根本就感觉不到音乐的震撼了.位置好的,又没时间去霸位.

Tony 2005-04-26 04:35 PM

还有,JJ的治安不好,保安又太叼.

bennykun 2005-04-27 03:36 PM

哈哈去帝宛啦,不错D气氛!不过就糸DANCE来来去去都糸个班人,差不多糸一个季度先换一班人就糸唔知他们个老细糸唔糸发到好像猪头!
最新蒲点还糸唔糸DNA?W吧?
好久无出去玩啦!

Emma 2005-04-28 02:10 PM

你还说 JJ的大厅是肇庆来说没有的大厅 虽然有2/3楼 整个大厅有16个大音箱 TONY你有没有去过JJ玩哦 还有JJ大厅的灯光也是整个肇庆没有的
引用:

JJ的2,3楼,根本就感觉不到音乐的震撼了.位置好的,又没时间去霸位.

光爷 2005-04-28 05:03 PM

噉又算得乜野啊

123 2005-04-30 02:36 PM

小心飞机事故
引用:

睇来去按摩好玩D

去星湖大道飞机打几部!!!

靓妹 2005-05-02 01:42 PM

去CITY玩拉,果度好玩啊。音响都几好噶,又有SHOW看啊

zqkv 2005-05-02 10:26 PM

我不合去那些地方~我喜欢静静的

★蓝色妖姬☆ 2005-05-03 12:23 AM

去威吧啦!!!!够人多

养猪专业户 2005-05-03 04:43 PM

去NEW NIGHT啦

Tony 2005-05-03 09:04 PM

去过,感觉不算好.

Emma 2005-05-03 11:05 PM

昔日情怀 不过清吧始终象大排挡

凌凌漆 2005-05-04 01:53 AM

来我屋企天台啦,

xzgang 2005-05-04 11:36 PM

没啦~~~~得甘少咩???????????

rebercca 2005-05-05 08:02 PM

禁酒!!!!!去拨火罐吧!包你一身爽晒!

呢喃燕 2005-05-07 02:29 PM

都太吵,偶然去去无所谓,多两次就怕了,安静一些的好,或者一帮朋友去唱K也不错。

crazy 2005-05-12 06:35 AM

妖~~~~一齐开车落广州D吧玩啦!最多阿拉请饮酒

xzcboy 2005-05-13 07:18 PM

去酒吧不如一齐去游水!!!!最好叫埋D女仔..:o :o :o

rebercca 2005-05-14 07:33 PM

引用:

作者: crazy
妖~~~~一齐开车落广州D吧玩啦!最多阿拉请饮酒

很好哦!我可以做你的车吗?

hghw 2005-05-18 05:53 PM

我觉得JJ的大厅太嘲了!去帝苑好点!在房内又看得到大厅!又有Show看!几好的!

monkey 2005-05-24 12:43 PM

肇庆几时多左甘多好浦既地方啊!我好内无返肇庆啦,计计下有3年咯,依家新开果D场掂样?激唔激丫???

搞搞震 2005-05-30 04:34 PM

请问各位大哥,肇庆边间按摩室够爽啊???

搞搞震 2005-06-01 03:21 AM

听人地讲前进中果间"温州城"有靓女哦~~~~~你地去过未啊???唔知D服务态度点样~~~~~~

Emma 2005-06-02 01:56 PM

哦 抓波地方啊 我听前男友说经常去抓波的 应该还有打飞机的吧 :o :o
引用:

作者: 搞搞震
听人地讲前进中果间"温州城"有靓女哦~~~~~你地去过未啊???唔知D服务态度点样~~~~~~

sharkgui 2005-06-02 07:09 PM

天上人间,东方之夜,女多又爽

搞搞震 2005-06-06 01:26 PM

顶,,,讲店名就讲埋系边度啦!!!

rebercca 2005-06-06 03:52 PM

引用:

作者: 搞搞震
顶,,,讲店名就讲埋系边度啦!!!

系本地人就知道啦!~!~~我们又没广告费收!~

wongchifai 2005-06-06 04:05 PM

rebercca你系本地人你知???

小纱 2005-06-08 12:35 AM

引用:

作者: 2119
呵呵 音乐大点就去JJ了 开房玩就去帝苑和荷里活好点啦

JJ????晕~!!唔好玩`!!荷里活唔系关门了么?经理唔系着佐去坐理咩???

所有时间均为北京时间。现在的时间是 10:47 PM

©2003-2024 1819.net All rights reserved. © 2024