娱乐新地带论坛

娱乐新地带论坛 (https://bbs.1819.net/index.php)
-   『肇庆水吧』 (https://bbs.1819.net/forumdisplay.php?f=26)
-   -   管理员入来~~ (https://bbs.1819.net/showthread.php?t=54656)

“&.儍俽﹎.c 2007-08-30 06:26 PM

我加个个贴系因为距系我介绍入来噶。。
请问lz呢个理由得未??
未见过甘奇怪噶人。。。
论坛从来无人因为呢d野而去搞到甘大件事。。
做男仔系咪唔应该甘小器呢?

点解我是我 2007-08-30 10:57 PM

Lz你又唔使咁捞噪。
忍下就惯咯啦,我都系咁忍过嚟咖。

大胆啲讲句,呢啲就系做版主嘅素质问题

樱公主 2007-08-30 11:12 PM

楼上的,边个有素质,边个无素质一眼就睇出,为左几个声望,就系度吵,
你去发一个贴子,版主觉得好就自然会加你声望,这里再吵,也不会有人加你声望的,
呢件事到此为止,我不希望再吵下去了,大家都是坛友,使唔使为左几个声望系到吵??
唔好再系度唯恐天下不乱了,
大家都不要再争落去啦,ok??????
再吵我就封左呢张贴~!~~

爸1爸 2007-08-31 12:14 AM

引用:

作者: “&.儍俽﹎.c (帖子 227095)
未见过甘奇怪噶人。。。

你甘做只会令到另外D人有意见~~

你5觉得5公平噶乜~~~

你系BZ就先要带头做好~~

我呒讲我为几个声望小气~~问题出现佐就要改~~

如果你领导乱加人工资5加你你有乜意见~~甘样只会搞到论坛越来越小人噶~~改加就加~改高亮就高亮或者精华~~

之前我就系觉得论坛管理得5错先甘多上来噶~~点知越来越混乱~
~ 我提意见只系为论坛好~~如果你觉得我系小气噶话OK~~以后你地D~BZ啊~管理啊~随便高亮~~随便精华我呒意见~~我讲甘多野都系为论坛好~~

只要随便一个管理或者BZ~出来讲句我多管闲事~~我以后都5上1819

好心着雷劈~~~ 讲就甘多~~
请公主你关呢张贴或者删佐距~~新桥~

xzgang 2007-08-31 12:21 AM

声望人人都可以加的.比如楼主你本人对某人的贴评价好.你也可以加人地声望的啊..不存在因公济私的吧.目的也是为鼓励发贴人士气者.如果有乜建议可以PM管理员.坛主提出你既宝贵意见.大家共同搞好1819...

爸1爸 2007-08-31 12:24 AM

引用:

作者: 樱公主 (帖子 227128)
楼上的,边个有素质,边个无素质一眼就睇出,为左几个声望,就系度吵,
你去发一个贴子,版主觉得好就自然会加你声望,这里再吵,也不会有人加你声望的,
呢件事到此为止,我不希望再吵下去了,大家都是坛友,使唔使为左几个声望系到吵??
唔好再系度唯恐天下不乱了,
大家都不要再争落去啦,ok??????
再吵我...

你甘讲就5岩啦~~

如果系甘只要你中意点都得啦~!~

我仲以为你会好公正添~~~哎~~

你觉得甘噶管理方式好乜~~

有人辛苦甘发贴~~就算转载都好~都系想大家知道~或者开心下~

付出5一定得到回报~~好心5一定有好报......................

爸1爸 2007-08-31 12:26 AM

引用:

作者: xzgang (帖子 227163)
声望人人都可以加的.比如楼主你本人对某人的贴评价好.你也可以加人地声望的啊..不存在因公济私的吧.目的也是为鼓励发贴人士气者.如果有乜建议可以PM管理员.坛主提出你既宝贵意见.大家共同搞好1819...

如果加声望个张贴系笑话或者其他新闻我绝对呒意见~~

就一句我系XX人~

甘就加声望~你话5存在因公济私~~~~意见我已经提佐~
我认为甘就声望就5岩~4个字因公济私~~~

请参阅本贴#11~~~~我提意见都系为1819好~~

点解我是我 2007-08-31 12:32 AM

引用:

作者: 樱公主 (帖子 226799)
话外题:楼主是顶湖的吗???这么激动干嘛?就算是,也不用这么激动啊
加你一声望,平伏你那颗激动的心,OK???
晕,上次加过你声望,现在加唔到添,加你金币,OK????...

版主唔系咁做咖。

权力系你手,就唔系话你想点就点。用声望,用金前来平伏LZ?
唔系几个声望金钱嘅问题。
系张贴值唔值得加。之前有人开张贴善慕某版主有N多钱,咁样就加声望(纯正无聊,无意义嘅水贴。。)咁都加咗,咁又点解释?

版主???!!!
系某啲版快长期有人发啲无聊嘅水贴刷晒屏你有无去管下,有无清理过?

点解我是我 2007-08-31 12:36 AM

引用:

作者: “&.儍俽﹎.c (帖子 227095)
未见过甘奇怪噶人。。。

介绍你入嚟,你就要揾啲嘢补偿俾佢??
你就可以用你嘅职权满足你嘅私人关系????

爸1爸 2007-08-31 12:41 AM

引用:

作者: 点解我是我 (帖子 227166)
版主唔系咁做咖。

权力系你手,就唔系话你想点就点。用声望,用金前来平伏LZ?
唔系几个声望金钱嘅问题。
系张贴值唔值得加。之前有人开张贴善慕某版主有N多钱,咁样就加声望(纯正无聊,无意义嘅水贴。。)咁都加咗,咁又点解释?

版主???!!!
系某啲版快长期有人发啲无聊嘅水贴刷晒屏你有无去管...

呢D点讲好啊~~~我就系甘样噶啦~~
有意见我就提~~
有人发贴可以帮得噶我就帮~~~如果有管理话呢到5欢迎我噶话~~我以后都5上1819讲佐算~
我需然5系好人但我都5系坏人~~

所有时间均为北京时间。现在的时间是 07:01 AM

©2003-2024 1819.net All rights reserved. © 2024